TAYLOR & FRANCIS PUBLISHING

Peste 23 000 e-Books sunt disponibile bibliotecilor si institutiilor prin abonament anual sau cumparare definitiva. Taylor&Francis ofera o variata colectie de e-Books pe subiect, o selectie de pachete best-seller sau posibilitatea de a alege si combina mai multe colectii, avand flexibilitatea de a alege cea mai buna solutie pentru utilizatorii dv.

http://www.tandfebooks.com/

Colectii e-Books:

Routledge Politics and International Relations Online

Routledge Politics and International Relations Online Portal a reunit intr-o colectie pe subiect cele mai bune texte de referinte din patrimoniul editurii Taylor&Francis. Aceasta resursa deschide noi oportunitati de cercetare pentru studenti si cercetatori, redefinind conceptul de biblioteca online.

Ofera acces la seria Routledge Global Institutions.

Link: http://www.routledgeonline.com/politics/

 

Routledge Encyclopedia of Philosophy Online (REP Online)

REP Online este o resursa dinamica online pentru cercetarea, studierea, prederea filosofiei si disciplinelor aflate in relatie cu filosofia.

Versiunea online a Routledge Encyclopedia of Philosophy se bazeaza pe succesul editiei originale print . Continutul de calitate combinat cu posibilitatea cautarii avansate si accesul la internet fac din acesta lucrare un instrument pretios pentru cei interesati in studiul filosofiei.

Link: http://www.rep.routledge.com

Europa World Plus

Europa World Plus este versiunea online pentru  Europa World Year Book  si a celor 9 volume din seria Regional Surveys of the World. Publicata pentru prima oara in 1926, Europa World Year Book este cunoscuta ca una dintre lucrarile mondiale de referinta, acoperind informatii politice si economice a peste 250 de tari si teritorii, de la A la Z. Europa Regional Surveys of the World  ofera profunde analize –ale expertilor la nivel regional, sub-regional si national.

Acum si cu continut complet actualizat pentru Europa Centrala si de Sud-Est.

 Link: http://www.europaworld.com/pub/

 

The International  Institute for Strategic Studies (IISS) – Armed Conflict Database (ACD)

Atunci cand cauta o informatie anume, utilizatorul poate sa caute rasfoind  rapoarte pe diferiti ani, fise online sau generari de rapoarte. ACD are o functie care poate genera rapoarte specifice asupra datelor de conflict pana la 1997 si coreleaza rapoarte din diferiti ani, conflicte, regiuni si subiecte. Variabilele pot fi izolate sau combinate,  rezultatele sunt prezentate fie pe ecran, intr-un tabel , fie cand sunt descarcate.

Link: http://www.iiss.org/publications/armed-conflict-database/

Prezentari: