OXFORD UNIVERSITY PRESS

Publicand peste 4600 de carti noi in fiecare an, Oxford University Press este un furnizor de exceptie al produselor online pentru biblioteci si institutii din toata lumea .

Oxford University Press furnizeaza editii online a celor mai cautate lucrari stiintifice si de referinte incluzand dictionare, enciclopedii, lucrari de referinte generale si monografii intr-o gama larga de subiecte.

Cumpararea se face pe baza de abonament anual..

View an alphabetical list of all our Online Products

Link: http://ukcatalogue.oup.com/category/academic/online.do

Colectii e-Books de la OXFORD :

BBC College of Journalism

Site-ul  BBC College of Journalism  include sute de videoclipuri, audioclipuri, forumuri de discutii , module interactive, texte acoperind  orice subiect din TV, radio si jurnalismul online.

Link: http://bbcjournalism.oup.com/coj/public/

Grove Art Online include textele integrale a celor 34 de volume din editia print a Dictionarului de arta (The Dictionary of Art)  plus articole special comandate si bibliografii actualizate disponibile doar online.

The Encyclopedia of Aesthetics, The Oxford Companion to Western Art and Concise Oxford Dictionary of Art Terms sunt incluse in Grove Art Online.

Link: http://www.oxfordartonline.com/public/

Oxford Music Online gazduieste Grove Music Online, autoritatea mondiala in muzica sub toate aspectele. Ofera continut  full-text actualizat si bibliografii la cele  29 de volume ale editiei print a  New Grove Dictionary of Music and Musicians (2nd edition), 4 volume ale New Grove Dictionary of Opera,  3 volume ale  New Grove Dictionary of Jazz (2nd edition),  plus articole special comandate si bibliografii actualizate disponibile doar online. The Oxford Companion to Music and The Oxford Dictionary of Music este disponibil in Grove Music Online furnizand de la notiuni introductive pana la cei mai complecsi termeni si concepte, plus semnalari ale ale editiei in pregatire The Grove Dictionary of American Music ( editia a 2-a).

Link: http://www.oxfordmusiconline.com/public/

Oxford Dictionaries Online

Oxford Dictionaries Online este serviciul online de calitate superioara de la Oxford, care reuneste un dictionar, un tezaur si referinte lingvistice pentru limba engleza curenta. Site-ul cuprinde peste 350.000 de intrari si definitii, 600.000 de sinonime si antonime precum si o vasta baza de date de expresii, care cuprinde peste 1,9 milioane de exemple de utilizare a limbii engleze, riguros selectate din faimosul dictionar Oxford English Corpus.

Link: http://oxforddictionaries.com/

Oxford Digital Reference Shelf

The Oxford Digital Reference Shelf este o colectie online a celor mai importante titluri de referinta din arta, literatura si lingvistica, drept, istorie si cultura, stiinta si stiinte sociale. Fiecare titlu este disponibil  pentru cumparare definitiva si poate fi perfect integrat in Oxford Reference Online avand posibilitatea de cautare incrucisata integrala sau de acces ca sursa individuala, cu propriul sau URL. Oxford Digital Reference Shelf include acum si o selectie de titluri online de la editura Continuum, una dintre cele mai importante edituri academice independente din lume.

Link: http://www.oxford-digitalreference.com/

Oxford Medical Libraries Online (OMLO)

Oxford Medical Libraries este o colectie bogata de titluri medicale impaartite in biblioteci individuale de specialitate rezumand cercetarea la zi si oferind consiliere aplicata clinicilor. Conceput pentru folosul unei game largi de medici, colectia reprezinta o sursa de informatie esentiala pentru spitalele din intreaga lume.

Disponibila in 11 colectii distincte, editiile online ale Oxford Medical Libraries ofera posibilitatea unor cautari incrucisate, marirea imaginilor la maxima rezolutie, descarcarea lor in PowerPoint, linkuri catre materiale de referinta si materiale de lectura suplimentare. In plus, usurinta accesului online, permitand accesul atat pe calculatoarele fixe din spital cat si pe cele portabile, face din aceasta colectie online un lucru necesar pentru toate bibliotecile de spital.

Link: http://oxfordmedicine.com/

Oxford Reference Online.

Oxford Reference Online reuneste dictionare si lucrari de referinte pe subiect intr-o resursa unica, cu posibilitati de cautare incrucisata, ale unora dintre cei mai mari si recunoscuti editori de referinta.

Accesul se face pe baza de abonament anual  pentru bibliotecile din intreaga lume.

Link: http://www.oxfordreference.com/pages/intro

 

Social Explorer

Social Explorer este in prezent site-ul demografic pe internet cel mai solicitat, cu utilizatori din lumea intreaga, creand peste 2.5 milioane de harti anual. Mai mult decat o sursa de date, Social Explorer  ofera la un nivel inalt functionalitate si control. Utilizatorii pot sa personalizeze, salveze, printeze si trimite prin email harti si rapoarte, sa le exporte intr-o varietate de programe si pachete de statistici pentru analize viitoare, sa foloseasca raporturile in prezentari. Site-ul este actualizat de trei ori pe an, functii noi  sunt adaugate continuu. Cu un sistem complet de referinte istorice si date actuale de recensamant , Social Explorer este o solutie completa pentru cercetatori si studenti.

Link: http://www.socialexplorer.com/pub/home/home.aspx

Prezentari: