Set experimental Densitatea lichidelor P2140100
Documentatie
Descarca PDF 
COMPONENTE | ||
Denumire | Cod | Bucati |
Balanta Westphal/Mohr | 45016-00 | 1 |
Termostat de imersie Alpha A, 230V | 08493-93 | 1 |
Serpentina de racire pentru termostat | 08493-01 | 1 |
Baie termostatala | 08487-02 | 1 |
Set extern pentru termostat | 08493-02 | 1 |
Glycerol 250ml | 30084-25 | 2 |
Apa distilata 5L | 31246-81 | 1 |
Sare 500g | 30155-50 | 1 |
Tub conector d=6-10mm | 47516-01 | 2 |
Pahar gradat 250ml | 46054-00 | 1 |
Densitatea apei sau a glicerolului este determinata in functie de temperatura apei utilizand balanta Mohr.Densitatea apei si a glicerolului este masurata gradat incepand de la 0-20ºC si apoi pe o plaja mai larga pana la 50ºC.