imagine retea neuronala

Set experimental Densitatea lichidelor P2140100

COMPONENTE    
Denumire Cod Bucati
Balanta Westphal/Mohr 45016-00 1
Termostat de imersie Alpha A, 230V 08493-93 1
Serpentina de racire pentru termostat 08493-01 1
Baie termostatala 08487-02 1
Set extern pentru termostat 08493-02 1
Glycerol 250ml 30084-25 2
Apa distilata 5L 31246-81 1
Sare 500g 30155-50 1
Tub conector d=6-10mm 47516-01 2
Pahar gradat 250ml 46054-00 1

 

Principiu

Densitatea apei și a glicerolului este determinată în funcție de temperatură folosind balanța Mohr.

Sarcini

Densitatea apei și a glicerolului se măsoară în pași de la 1 până la 2 °C pe un interval de temperatură de la 0 la 20 °C, apoi în pași mai mari până la 50 °C.

Obiective didactice

  • Legătura de hidrogen

  • Anomalia apei

  • Dilatarea volumică

  • Topirea

  • Evaporarea

  • Balanța Mohr


Produse similare