cautare avansata
 

COBRA 4 sistemul de masurare wireless

Cobra 4

 

 

Peste 100 de experimente din domeniul fizicii, chimiei si biologiei  sunt complet pregatite si explicate de catre COBRA 4.

Cobra 4 este o interfata de calculator pentru instruirea scolara formata din module de interfata software si senzori. Aceasta face posibila efectuarea experimentelor stiintifice in conditii de siguranta si cu usurinta. Grupate in functie de subiect, pachetele noastre de interfata deschid noi oportunitati educationale pentru instruirea stiintifica a elevilor si  a studentilor.

Caracterisitica esentiala a sistemului COBRA 4 este punerea accentului pe experimente privind stiintele naturii. Echipamentul este usor si intuitiv, elevii putand efectua experimentele la fel de bine ca si profesorii. Modul de masurare, de inregistrare si de transmitere a datelor catre sistemul Cobra 4 este complet nou si fara precedent in sistemul educational.

Daca pana in prezent experimentele demonstrative asistate de calculator, au fost intotdeauna legate de punctul fix de lucru al calculatorului prefesorului, integrarea elevilor in cadrul experimentului nefiind usoara, acum cu Cobra 4 locul calculatorului nu mai este important deoarece sistemul nu mai este conectat la calculator cu ajutorul unui cablu, transmiterea datelor realizandu-se prin unde radio (wireless).

Cobra 4 poate fi folosita impreuna cu trusele TESS si in multe situatii inlocuieste cu succes Cobra 3.

COBRA 4 permite utilizatorilor sa efectueze experimente privind fortele, acceleratia, presiunea, altitudinea, intensitatea luminii etc. independente de clasa.

Termeni si conditii | Protectia datelor personale | ANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor